Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Φεβ 2017

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ -ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ- “ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΙΑΣ” ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ

O νεοσύστατος Ροταριανός όμιλος της Σαλαμίνας έχει ήδη παρουσιάσει εντυπωσιακό εθελοντικό έργο από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ίδρυσης του με την παράδοση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και την προσφορά των Ροταριανών Ιατρών του Ομίλου του Δρ. Κωνσταντίνου Λιάρου και της Δρ. Ανθούλας Μπουτσέλη με ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις σε ευπαθείς ομάδες και χορήγησης εμβολίων.

Εντύπωση αποτελούν όμως οι Διεθνείς Δράσεις του Ιδρυτικού Προέδρου Κυριάκου Μαριδακή με την επίσκεψη του σε πέντε ισχυρούς Ροταριανούς ομίλους στη Γερμάνια (Αγγλόφωνο Διεθνές Φρανκφούρτης, Φρανκφούρτης, Kornberg, Bad Vilbel, Bad Homburg ) στο Στρασβούργο σε έναν από τους Ιστορικότερους Ροταριανούς ομίλους της Ευρώπης και της Γαλλίας, βάζοντας τις βάσεις για Ροταριανή Διεθνή Συνεργασία με τον ιστορικότερο επίσης όμιλο παγκοσμίως του Ισραήλ-Ιερουσαλήμ, διαφημίζοντας και προβάλλοντας παράλληλα την μοναδική πολιτιστική κληρονομίας της Σαλαμίνας μας.