Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Σεπ 2013

Πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων

 
Με δύο μουσικές και μία θεατρική παράσταση κλείνει το φετινό πολιτιστικό της ταξίδι η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.
Συγκεκριμένα:
  • Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις Σπέτσες, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Αρμάτας», μουσική εκδήλωση με το Θάνο Μικρούτσικο, το Δημήτρη Μπάση και τη Ρίτα Αντωνοπούλου.
  • Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίο, στον Πόρο, η θεατρική παράσταση «Σύντροφε μεγαλειότατε», του Αλέκου Σακελλάριου, με τους Μποσταντζόγλου, Φιλίνη, Ματαράγκα, Ξεκούκη, Κασσανδρινό, Παπαδήμα, Ζαφείρη και Πέτρου.
  • Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στην Αίγινα, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Φιστικιού», μουσική εκδήλωση με τον Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώτα Νέγκα, Ζωή Παπαδοπούλου και Μιχάλη Δημητριάδη.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/13 16:52

    ΕΜΑΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΟΝ............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/13 07:10

    262 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/9/13 00:12

    261 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/9/13 15:06

    ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ? ΛΕΓΟΣΑΣΤΕ ΣΑΛΑΜΙΣ ΝΙΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ? ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.