Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Απρ 2013

Η προβολή των νησιών του Αργοσαρωνικού προτεραιότητα του νέου προέδρου ΕΟΤ. H Σαλαμίνα έλαμψε δια της απουσίας της; Δεν την είδαμε στην λίστα δεν εκπροσωπήθηκε από κανένα!!! Hallo anybody home???


Με πρωτοβουλία του νέου προέδρου του Ε.Ο.Τ. , Χρήστου Πάλλη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη Φορέων και Επαγγελματικών Ενώσεων του Αργοσαρωνικού.
Στη σύσκεψη, η οποία διήρκησε περισσότερες από 3,5 ώρες, συμμετείχαν από την πλευρά του Ε.Ο.Τ εκτός του Προέδρου, η Διευθύντρια Διαφήμισης Άντζελα Βαρελά και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Πηγών, Καθηγητής Ιατρικής Κωνσταντίνος Κουσκούκης.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ ανέφερε στους παρευρισκόμενους την βούληση του Οργανισμού να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά την Τουριστική Προβολή των περιοχών του Αργοσαρωνικού, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα που διαθέτει (Γραφεία Τουρισμού Εξωτερικού, Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, Διαδικτυακές Πύλες και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Newsletters, κλπ).
Στην προσπάθεια για επανένταξη του Αργοσαρωνικού στον Διεθνή Τουριστικό Χάρτη, πολύτιμη θα είναι η συμβολή των Υπηρεσιακών Στελεχών του Ε.Ο.Τ, τα οποία κατέχουν μοναδική τεχνογνωσία και χειρίζονται αποδεδειγμένα αποτελεσματικά επικοινωνιακά εργαλεία και μεθόδους.
Βασικό στοιχείο που προέκυψε από την συζήτηση είναι η αναγκαιότητα για την ανάδειξη του Αργοσαρωνικού σε κέντρο Ειδικών Μορφών Τουρισμού με κυρίαρχους άξονες τον Ιαματικό και Ιατρικό Τουρισμό, τον Περιπατητικό Τουρισμό, τον Τουρισμό Δραστηριοτήτων και Ευεξίας, τον Συνεδριακό και Θαλάσσιο Τουρισμό καθώς και την συστηματικότερη αξιοποίηση των Θρησκευτικών, Αρχαιολογικών και Γαστριμαργικών ιδιαιτεροτήτων της ευρύτερης περιοχής.
Όλοι οι συμμετέχοντες συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση, καταθέτοντας τις θέσεις και προτάσεις των Φορέων που εκπροσωπούν, ενώ με το πέρας της σύσκεψης αποφασίστηκε η δημιουργία 9μελούς Συντονιστικού Οργάνου Επαγγελματικών Φορέων Αργοσαρωνικού, το οποίο σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Πρόεδρο και τα αρμόδια στελέχη του Ε.Ο.Τ θα προβάλει συστηματικά τις δράσεις και τις δραστηριότητες των επιμέρους περιοχών και θα προετοιμάσει μεταξύ άλλων την ενιαία συμμετοχή του Αργοσαρωνικού στις επερχόμενες Διεθνείς Εκθέσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος ο Ε.Ο.Τ.
Μετά από πρόταση του κ.  Πάλλη, θα ακολουθήσουν μια σειρά ανάλογων συσκέψεων με θεματικά αντικείμενα για την αναβάθμιση του Τουριστικού Προϊόντος του Αργοσαρωνικού.
Στην πολύ δημιουργική – κατά κοινή ομολογία των παρευρισκομένων – σύσκεψη συμμετείχαν:
- Από την Αίγινα ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, Νίκος Γιαννούλης, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων, Σταύρος Καλαμάκης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Αίγινας  Μιχάλης Παπαδόπουλος.
- Από τον Πόρο συμμετείχε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πόρου και Γ.Γ του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου  Δημήτρης Συξέρης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ενοικιαζομένων Δωματίων Αργοσαρωνικού  Μπάμπης Τσούκας.
- Το Αγκίστρι εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αγκιστρίου, Μιχάλης Πάνου.
- Από την Ύδρα συμμετείχε ο εκπρόσωπος του Δημάρχου, Δαμιανός Μπάμπος.
- Οι Σπέτσες εκπροσωπήθηκαν από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σπετσών Ιάσωνα Ορλάνδο και τον Ξενοδόχο, Αντώνη Βορδώνη.
- Η περιοχή Τροιζηνίας-Μεθάνων εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο της Ε.Τ.Α.Π Ρίτσα Δαρσινού, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Μεθάνων Γιώργο Μπαμπούσκο και τους Ξενοδόχους Βασίλη Παπαιωάννου, Μαίρη Κασιμάτη, Γεώργιο Νάνο.

Αναδημοσίευση από το newsTA

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/4/13 16:07

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε ανώνυμε, (4/4/13 16:07) δεν θα αμφισβητήσω τις σοβαρότατες καταγγελίες σου γιατί δεν έχω τα στοιχεία.
    Όμως κι αν ακόμα δεχτώ ότι είναι ορθά και σωστά τα καταγγελλόμενα απ’ την στιγμή που είναι ανώνυμα, δεν έχεις το δικαίωμα να τα δημοσιεύεις με συγκεκριμένα ονόματα και να τα διασύρεις.
    Να σου θυμίσω ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι της τελικής καταδίκης τους.
    Αν παρόλα αυτά πιστεύεις πως έχεις επαρκή στοιχεία για δημοσίευση, βγες επώνυμα κι όχι ανώνυμα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου και δημοσίευσέ τα σ’ όλα τα blog’s της Σαλαμίνας.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση
    Admin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/4/13 19:21

    ΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.