Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2013

Κυβερνητικό σχέδιο για ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές


22 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Κυβερνητικό σχέδιο για ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές»

Η τρικομματική Κυβέρνηση, ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Τρόϊκα, προωθεί νομοσχέδιο το ποίο θα προβλέπει τη λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές.
Διανύουμε την 5η χρονιά ύφεσης με την ανεργία να εκτοξεύεται στο 30% και τα «λουκέτα» των επιχειρήσεων να υπερβαίνουν τις 60.000 ανά έτος. Η Κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπως η δημιουργία τράπεζας για ΜμΕ, η τροποποίηση του «Τειρεσία» αναλώνεται στις μνημονιακές επιταγές που επιτείνουν την ύφεση, μειώνουν τον ανταγωνισμό και οδηγούν σε συνθήκες μονοπωλίου.
Το μέτρο της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές ευνοεί μόνο τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, επιτείνει την κρίση στους μικρομεσαίους, αυξάνει τη ¨μαύρη¨ εργασία και τέλος κλονίζει  τον οικογενειακό προγραμματισμό, όπως επισημαίνει το σύνολο του εμπορικού κόσμου (ΕΣΕΕ,ΣΕΛΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.