Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Απρ 2013

Ανιστόρητο δελτίο τύπου; Αλήσμων ή προσπάθεια μεταβίβασης ευθυνών; Ο ίδιος καταγγέλλει τότε τον δήμο, σήμερα το “ξεχνά” και διαμαρτύρεται!! Δες ποιος μιλάει για ανευθυνότητα;;;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ
5 Απριλίου 2013
Ο Δήμος Σαλαμίνας καλείται με έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να πληρώσει το ποσόν των 128.700 Ευρώ ως χρηματική ποινή, για αλλεπάλληλες παραβάσεις στο χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων  στην θέση Γούβα Μπατσί στην περίοδο Δημαρχίας κ. Σοφρά.
Παρά τις συνεχείς μας αντιρρήσεις για την ανεξέλεγκτη διάθεση απορριμμάτων  και τη μη τήρηση  των ελαχίστων μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος, δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και καλούμεθα σήμερα στις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες για τον Δήμο να πληρώσουμε το μεγάλο αυτό ποσό.
Είναι σίγουρο ότι ο Δήμος Σαλαμίνας έχει συνέχεια και είμαστε υποχρεωμένοι να καταβάλλουμε το ανωτέρω ποσό, όμως συγχρόνως είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε στους πολίτες της Σαλαμίνας την ανεύθυνη τότε αντι- περιβαντολλογική  συμπεριφορά, τις συνέπειες τις οποίες καλούμεθα σήμερα να επωμιστούμε .
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας
 

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/13 21:00

    Παλιό το κόλπο, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
    Αυτός ο άνθρωπος που βλακωδώς εμπιστευτήκαμε έχει κάνει απίστευτο κακό στον τόπο, αντε τι του μεινε 13 μήνες και κάτι ψηλά, στον αγύριστο λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/13 22:59

    Πολύ περιθώριο του δίνεις.
    Ο εισαγγελέας διαφωνεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/13 23:15

    Γιατί αντιδράς φίλε; Δεν ήταν χωματερή στην Γούβα Μπατσί; Δεν έθαβαν με τον χειρότερο τρόπο τα σκουπίδια; Δεν τους τα έλεγε τότε ο Τσαβαρής;
    Έχει καμμία σχέση η κατάσταση τότε και σήμερα;
    Μάθετε κάποτε να ακούτε την αλήθεια και μην είστε μόνιμα αντι Τσαβαρικοί.
    Το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει σήμερα ο Δήμος ωφείλεται στην χωματερή της εποχής Σοφρά. Αυτό είναι ψέματα; Αφού λοιπόν είναι αλήθεια τουλάχιστον σωπάστε, μην μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/13 23:34

    Ποιος έκανε τότε την καταγγελία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/13 07:52

    είπαμε, καλέ μου φίλε (5/4/13 23:15) φίλε μου καλέ, το βούτηρο στο ψωμί όχι στα μάτια.΄
    Ναι ξέρω "η μιση απολαυση ειναι στο γλυψιμο" σε αντιλαμβάνομαι προχώρα ξεκόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/13 07:57

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΙΛΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΚΙΛΕ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ Ε Ο ΣΠΥΡΟΣΕΣΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΣΠΥΡΟΣ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΝΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.