Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Απρ 2013

Σπύρος Σοφράς, υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας. Εύχομαι σ’ όλους τους Σαλαμίνιους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση


10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/4/13 08:51

    ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΞΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΕ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/13 10:33

    Η μπετονιέρα στο φόντο απουσιάζει σπυράκο μου. Μην νομίζεις ότι λησμονούμε το τι περάσαμε επί των ημερών σου. Άσε σε είδαμε πόσο πρόσφερες στον τόπο. Καιρός να δούμε κάτι νέο και διαφορετικό. Δεν μας κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/4/13 22:05

    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ..ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ,,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ??ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ 3 ΧΡΟΝΩΝ..ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΩΡΓΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΥ ΚΟΨΑΤΕ,,ΣΥΝΤΙΒΑΝΙ ΛΕΜΕ,,,ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΙ//ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/4/13 08:41

    ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΗ; ΦΙΕΣΤΕΣ, ΦΙΓΟΥΡΕΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ. ΞΕΝΕ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/4/13 10:34

    Δεν κάνει για δήμαρχος ο Σπύρος. Στην προηγούμενη του θητεία έδειξε ότι είναι εξαρτημένος και δέσμιος ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων που πολλές φορές αυτά είναι ενάντια στον δήμο μας. Ας βοηθήσει τον δήμο εθελοντικά αν νιώθει την ανάγκη της προσφοράς αλλά ως δήμαρχος δοκιμάστηκε και απέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/4/13 15:19

    ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΦΡΑ,ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΝΟΜΟΙΣΟΥΝ..ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΕΝΩ Ο ΞΕΝΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ)ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ...ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΥΑΙΝΕΣ?????ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΣΑ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/4/13 15:49

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΣΙΤΑΤΗ Κ ΜΙΝΑ ΜΠΟΥΤΣΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΩΔΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/4/13 22:09

    ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ, ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/4/13 10:12

    Η αποχέτευση σταμάτησε με τον Σπύρο ....ο Γιάννης της συνέχισε την τελειώνει κ έχει εγκρίνει κ προχωράνε με φουλ ρυθμούς για να ξεκινήσει η αποχέτευση σε Αμπελάκια σε εργατικές και στο αιαντειο συν τα ομβρυα ύδατα στην παραλία έργα 60 εκ ευρώ και σας έρχονται κ αλλά .......!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/4/13 21:33

    Ο ΞΕΝΟΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΟΠΌΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΑΓΑΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.