Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Απρ 2013

Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ θα υποστηρίξει τον συνδυασμό του «Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά» και τον Γιώργο Ανατολάκη

Με απόφαση του ο Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ θα υποστηρίξει τον συνδυασμό του «Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά» και τον Γιώργο Ανατολάκη στις εκλογές της ΕΠΣ Πειραιά τον προσεχή Ιούνιο.
*Ο Γιώργος Σταμπουλής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι των Σαλαμινομάχων και τη νέα περίοδο. Η διοίκηση του συλλόγου ανανέωσε την συνεργασία μαζί του εκτιμώντας με αυτόν τον τρόπο , το έργο που πραγματοποίησε ο νεαρός τεχνικός τους τελευταίους μήνες στην ομάδα.
*Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας είχαμε στις ακαδημίες του συλλόγου. Παρελθόν αποτελεί ο Στέλιος Αναστασιάδης τον οποίο η διοίκηση των Σαλαμινομάχων ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα . Νέος τεχνικός των ακαδημιών θα είναι ο Σάββας Καπαγερίδης που ήταν προπονητής στην πρώτη ομάδα μέχρι τον περασμένο Γενάρη.
 

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/4/13 21:30

    ΠΡΟΣΟΧΗ -ΕΠΕΙΓΟΝ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.4.2013.ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ-ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΔΗΜΟ -ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΤΡΟΧΑΙΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/13 22:08

    ΣΤΕΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/13 22:34

    σιγα ρε φιλε μην ειχαι κανη προταση οΑΙΑΣ και το σκεφτοταν κιολας,τι εχη να κερδιση ο ΑΙΑΣ απο αυτους,οπως η ΑΕ ΠΟΥ κανανε τους δυσκολουσ και απο πρωταθλητισμο πανε για διαλυση,αλλα ο δημαρχος δεν ανακατευτικε εκει τι περιμεναναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/13 22:41

    συμβουλιο βγαλαναι στη συνελευση η ΑΕ,η θα το διαλυσουναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/13 22:56

    ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ[25-30 ΑΤΟΜΑΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ]ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ.ΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ[ΚΑΝΑΚΗΣ]ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΗΞΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΗ ΑΥΤΟΣ ΜΦ ΤΟ ΦΥΝΤΑΝΗ,ΚΟΛΗΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΟΓΩΝΤΑΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΥΝΤΑΝΗ ΣΤΟ ΑΙΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/4/13 23:01

    ο αβανταδορος της αε[δημαρχος]γιατι δεν πηγε στη συνελευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/4/13 23:22

    ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΖΕΙ ΑΙΑΣ,ΑΡΧΗΣΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΕ ΜΑΓΟ ΚΑΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΦΟΙ ΑΛΑΙΣΚΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝΦ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/4/13 23:36

    αυτοι οι δυο ολο ανακοινωσεις και λογια του αερα ειναι δεν αφηνουναι το συνδεσμο να πανε σπιτι τουσ να μπουνε αλλα παιδια εκει,ολο παρετουνται και δεν ξεκωλανε απο τον συνδεσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/4/13 23:45

    θα ειναι μεγα λαθος να παει η ομαδα σε αυτους.δεν ειναι σωστο να πολιτικοποιησουν την ομαδα,πρεπει να ειναι εξω απο πολιτικα παιγνιδια,γαιτι θα την διαλισουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/4/13 10:24

    Γεια σου ρουφιάνε 21,30. Άντε και έμισθος όπως ο μπαμπάς σου το 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.