Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Απρ 2013

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης “σώζουν” την Ύδρα από τους κερδοσκόπους της ακτοπλοΐας….


πηγή: newsTA
Λύση στο μείζον θέμα της θαλάσσιας συγκοινωνίας από και προς το νησί της Ύδρας θέλουν να δώσουν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, σπάζοντας το μονοπώλιο των δρομολογίων από Πειραιά που κοστολογούν περί τα 50 ευρώ το κάθε εισιτήριο για μια μόνο διαδρομή!
Τα ακριβά εισιτήρια «σκοτώνουν» τουριστικά την Ύδρα, αφού πλέον η μετάβαση στο νησί είναι απαγορευτική για τους επισκέπτες, ενώ ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοί της, των οποίων η μεταφορά κατά καιρούς είναι αναγκαία.
Σε πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, ο Κώστας Διάκος από την Οικολογική παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας έθεσε το ζήτημα, ζητώντας πρωτοβουλίες για να λυθεί το πρόβλημα.
Απαντώντας ο κ. Κατσικάρης τόνισε ότι ήδη η Περιφέρεια ολοκληρώνει το έργο του δρόμου Γαλατά – Μετόχι, ώστε να γίνει η πρόσβαση των οχημάτων στο προσωρινό λιμάνι πιο εύκολη.
Όμως ο αντιπεριφερειάρχης αναζητά μόνιμη λύση.
Έτσι λοιπόν, στις προτάσεις του είναι η συνεννόηση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδος για την εις αεί εγκατάσταση λιμένα στο Μετόχι, όπου η εκεί Περιφέρεια μπορεί να διαμορφώσει καταλλήλως.
Στην περίπτωση που η Περιφέρεια Πελοποννήσου είτε δεν επιθυμεί, είτε δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο έργο, ο κ. Κατσικάρης δηλώνει έτοιμος να φέρει μελέτη με την οποία η Περιφέρεια Αττικής πλέον, χωρίς να έχει ανάγκη κανένα, θα κατασκευάσει λιμάνι στη Τροιζήνα (στα δικά της «χωράφια»), με ίδιους πόρους.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/4/13 07:25

    ΜΑΡΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    ΤΡΙΑ ΣΥΝΗΘΗ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΚΙ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/13 08:20

    Μεγαλοδημοσιογράφε Γιαννάκη γιατί αγόρι μου δεν βγάζεις τα σοβαρά θέματα;
    Ότι αφορά το αφεντικό σου τον "24" δεν το αγγίζουμε; Εεεεε Γιαννάκη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/13 16:04

    Τα μαθατε τα νεα απο το ΚΑΠΗ Αιαντειου σημερα; Ενας μπραβος του Τσαβαρη εκανε τραμπουκισμους και απειλουσε την τοπικη κοινοτικη συμβουλο κα Μαρια Δημητριαδη και οταν αυτη θελησε να το αναφερει στη συνελευση του ΚΑΠΗ της το απαγορευσε ο Τσαβες και εγινε χαμος,χωρια βεβαια οτι εγινε ρεζιλι των σκυλιων ο ιδιος και αναγκαστηκε να αποχωρησει.Εδω τιθεται το ερωτημα : Τι θα γινει με τα ΚΑΠΗ; Αυτη η ανυπαρκτη προεδρος η ΜΙΧΑ που μονο το μισθο ξερει να παιρνει , θα βαλει μια ταξη επιτελους ; Ορισε τρεις επιτροπες και γινεται της κακομοιρας .Ειναι ατομα αυτα που ξερουν απο διοικηση η επικοινωνια;Κουτσοι ,στραβοι ,χοντροι ,αδυνατοι ,ξανθιες σιλικονιασμενες ,και τοσοι αλλοι που εχουν τοποθετηθει για να μας κανουν κουμαντο ταχα , να ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΜΑΣ.Ετσι κι αλλιως μονοι μας τα πληρωνουμε ολα ,ξερουμε και μονοι μας να κανουμε κουμαντο ,οπως κανουμε και στα σπιτια μας.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/4/13 16:11

    ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ,ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ,ΚΑΙ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ; ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ .ΓΚΕΓΚΕ; ΒΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/13 15:23

    Ο Κυριος Τσαβαρης παλιοτερα ειχε ''δικασει'' αρκετες φορες την προεδρο του καπη κ.ρουση μαρια..γιατι καποιες φορες προφανως δεν του εκανε τα κεφια και ηθελε να την απομακρυνει απο το καπη για κανει τα κεφια του προεδρου των μελων..και του αρχιρουφιανου του κ.Γαρυφαλλακη .Ευτυχως την κρατησαμε με υπογραφες μας.Μαλιστα της ειχε πει οτι δεν κανει για διοικηση και της εδωσε διορια να συμορφωθει με τις αποψεις του προεδρου των μελων.Την περασε λοιπον τοσες φορες ''δικαστηριο'' μπροστα σε μελη και στον αντρα της! Γιατι λοιπον οταν χρειαστηκε προχθες να αναφερθει η προεδρος η Κ.ΜΙΧΑ σε ενα εγγραφο που ειχε κατατεθει απο την Κ.Δημητριαδου για χειροδικια στο προσωπο της και απρεπη συμπεριφορα απο τον κυριο Γαρυφαλακη..ο Κυριος τσαβαρης δεν το επετρεψε να διαβαστει και αποχωρησε περνωντας μαζι και τους 3 προεδρους??? Ενω επρεπε να διαβαστει και να δικαιωθει το σωστο κανοντας και στους 2 μια συσταση.Δεν κανουμε ''δικασηριο'' μονο οπου μας συμφερει και για οποιους μας βολευει κ.Δημαρχε.Πως να υπαρχει αγαπη και ομονοια μεταξυ μας οπως μας λετε οταν εσυ πρωτος κανεις διακρισεις μεταξυ των μελων?? οσο για τους 2 προεδρους ηταν απαραδεκτοι που εγκτελειψαν και αυτοι την θεση τους μετα απο την διαταγη σου.Η ηταν αφορμη για ολους σας για να την ''κανετε'' και να αποφυγετε τα οσα θα ακολουθουσαν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.