Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Απρ 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. Σαλαμίνος για 29/04/2013 = 17:00΄




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ            Σαλαμίνα  24-4-2013  
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ                    Αρ.Πρωτ:   11473   
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ( 11 ης Σ/σης)
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 29η Απριλίου   2013 ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ    και ώρα  17.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
1.-  Γνωμοδότηση για την τροποποίηση  του Γ.Π.Σ.  του Δήμου Σαλαμίνας  σε τμήμα  της παραλίας  Σαλαμίνας στην Ακτή  Καραϊσκάκη  και στο  Ο.Τ. 215α  της Π.Ε. 9.

2.-  Αρμοδιότητες  Δημοτικών Κοινοτήτων  σε εφαρμογή  του άρθρου 83 παρ. 2α, 2δ, 2ζ, & 2ι και 91  του Ν. 3852/2010.
3.- Επικαιροποίηση της 157/2012 απόφασης του  Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό 2 τεχνικών συμβούλων για την ανάθεση αρμοδιότητας της παρουσίας τους στο δικαστήριο για την υπόθεση του έργου της αποχέτευσης.
4.-  Καθορισμός αμοιβής   ενός (1)  πληρεξουσίου δικηγόρου  για  δικαστική  στήριξη  του Δήμου σε εκκρεμούσα   υπόθεση του έργου της αποχέτευσης στο κέντρο της Πόλης.
5.-  Καθορισμός  αμοιβής    πληρεξούσιων  δικηγόρων  προς  υλοποίηση της 114/2013  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.  
6.- Κατανομή προγράμματος ΣΑΤΑ  έτους 2013,   σε έργα που αφορούν σχολικά κτίρια.
7.-   Αναμόρφωση  Προϋπολογισμού   Δήμου Σαλαμίνας  οικ. έτους  2013.
8.- Έγκριση  εργασίας  που αφορά την παροχή   υπηρεσιών,  για  την υποστήριξη  του Δήμου  στην κατάρτιση ,παρακολούθηση  και  αξιολόγηση  Προγράμματος Αποκατάστασης  Οικονομικής Λειτουργίας  του Δήμου Σαλαμίνας. (Ο.Π.Δ.). 
9.- Καθορισμός  τμημάτων παραλιών για  παραχώρηση  απλής χρήσης τους με αντάλλαγμα,  σε δημοπρασία ή απευθείας ανάθεση και ορισμός  επιτροπής ελέγχου για την ανωτέρω παραχώρηση .
10.-  Αποδοχή πρακτικού της επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων για την επιβολή εισφοράς σε χρήμα σύμφωνα με το Π.Δ.5/86 για τις περιοχές ''Αγία Μαρίνα Λούκου'',΄''Αγ.Αθανάσιος'',Γύαλα ή Ζαρλί'', ''Κανάκια''και τμήματος της πολεοδομικής ενότητας ''Πέρανη-Κύριζα-Δημήτρανη''
11.-  Έγκριση υψομετρικών μελετών και διαγραμμάτων απορροής υδάτων των περιοχών ΑΓΙΑ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΒΡΟΝΤΟΥ-ΚΑΤΣΟΥΛΙ-ΝΤΟΡΟΤΟ Δήμου Σαλαμίνας.
12.-  Έγκριση μελέτης και καθορισμός  τρόπου δημοπράτησης  της εργασίας  «Τεχνική  υποστήριξη  για την μετάπτωση  των δεδομένων  του αρχείου των επιδοματούχων  στο σύστημα  προνοιακών  επιδομάτων» .
13.- Έγκριση  για την διενέργεια  λογισμικού  εφαρμογών , λογισμικού συστήματος , λογισμικού ασφαλείας  , αδειών  ανανέωσης  χρήσης  και εφαρμογής  για  υποστήριξη βιβλίων εσόδων – εξόδων  Β΄κατηγορίας.
14.- Έγκριση προμήθειας  Φωτοτυπικών  και Φωτοαντιγραφικών  Μηχανημάτων  FAX – Καταμετρητή  χρημάτων .
15.-   Ονοματοθεσία  οδών.
16.-  Τακτοποίηση  υπαλλήλων. 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/4/13 21:25

    TO ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ???ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????ΔΩΡΑΚΙΑ???ΕΛΑΑΑΑ ΜΑΖΕΨΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/13 16:07

    ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΤΕΥΡΑ?????
    Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ - ΕΑΝ
    Ο/Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ 'Η ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝ Ο ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..ΑΦΟΥ ΕΛΕΙΞΑΝ ΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ''ΤΡΟΠΟ'' ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΑΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΛΟΓΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ''ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ'' ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΓΝΩΣΤΟ.ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ?? ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ''ΜΥΣΤΙΚΗ'' ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 4-3-2013.
    ''ΠΡΟΣΕΧΕ'' ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.. ΚΑΙΓΕΣΑΙ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΚΗ ΑΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/13 16:11


    Να αλλάξει το ΓΠΣ στον Αρχαίο Λιμένα και την Κυνόσουρα από βιομηχανική ζώνη σε τουρισμό αναψυχή, να φύγουν τα ναυπηγεία, τα σαπιοκάραβα και η βρωμιά, να αναδειχθούν τα αρχαία και η πολιτιστική μας κληρονομιά, να γίνουν τουριστικές εγκαταστάσεις και χώροι υποδοχής σκαφών, να εκμεταλλευθούμε το όνομα και την ιστορία μας, να γίνουμε ένα αξιοζήλευτο νησί .
    Ποιος έχει κότσια να τα βάλει με τα μεγάλα συμφέροντα;
    Ποιος αγωνίζεται για τη Σαλαμίνα και το μέλλον της;
    Ποιος εννοεί αυτά που λέει και ποιος είναι μέρος του προβλήματος;
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/4/13 17:12

    Αγαπητέ φίλε κ. Κοκκινίδη, δεν είσαι ο μόνος που το σκέφτεσαι έτσι. Όμως δεν αρκεί να το σκέφτεσαι και να το απαιτείς από κάποια σημερινά λαμόγια που βγήκαν να τ’ αρπάξουν, αγωνίσου γι’ αυτό πάρτο στην πλάτη σου κατέβα στον στίβο των δημοτικών εκλογών μ’ αυτές τις απόψεις και θέσεις και θα εκπλαγείς πόσοι θα σε ακολουθήσουν. Δεν θα μπω στον πειρασμό να σου πω με ποιόν να κατέβεις απλά κάντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/4/13 17:18

    Τώρα φίλε (25/4/13 16:07) πως μου ρθε μένα η φλασία πως ο δήμαρχος δεν θα τερματίσει τον αγώνα κι άλλος θα πάει το καραβάκι της «πρωτοβουλίας» στο λιμάνι των εκλογών δεν ξέρω!
    Α ρε κωλόφαρδε Νικολάκη που να το φανταζόσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/4/13 02:17

    Αυτό δεν παίζει που λες ο Γιάννης ειναι στον τελικό ψαχτε για τον δεύτερο κ μάλλον μυρίζει Αμπελάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/4/13 21:36

    ΠΡΟΣΟΧΗ -ΕΠΕΙΓΟΝ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.4.2013.ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ-ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΔΗΜΟ -ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΤΡΟΧΑΙΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.