Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. Σαλαμίνος, 26/04/2013 στις 6:30΄μμ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ             Σαλαμίνα  22. 4  . 2013
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ                     Αρ.Πρωτ:  - 11235-       
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ( 11 ης Σ/σης)
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 26η Απριλίου   2013 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    και ώρα 18.30  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
1.- Γνωμοδότηση για την τροποποίηση  του Γ.Π.Σ.  του Δήμου Σαλαμίνας  σε τμήμα  της παραλίας  Σαλαμίνας στην Ακτή  Καραϊσκάκη  και στο  Ο.Τ. 215α  της Π.Ε. 9.
2.-  Αρμοδιότητες  Δημοτικών Κοινοτήτων  σε εφαρμογή  του άρθρου 83 παρ. 2α, 2δ, 2ζ, & 2ι και 91  του Ν. 3852/2010.
3.-  Επικαιροποίηση της 157/2012 απόφασης του  Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό 2 τεχνικών συμβούλων για την ανάθεση αρμοδιότητας της παρουσίας τους στο δικαστήριο για την υπόθεση του έργου της αποχέτευσης.
4.-   Καθορισμός αμοιβής   ενός (1)  πληρεξουσίου δικηγόρου  για  δικαστική  στήριξη  του Δήμου σε εκκρεμούσα   υπόθεση του έργου της αποχέτευσης στο κέντρο της Πόλης.
5.- Κατανομή προγράμματος ΣΑΤΑ  έτους 2013,   σε έργα που αφορούν σχολικά κτίρια.
6.-Καθορισμός  τμημάτων παραλιών για  παραχώρηση  απλής χρήσης τους με αντάλλαγμα,  σε δημοπρασία ή απευθείας ανάθεση και ορισμός  επιτροπής ελέγχου για την ανωτέρω παραχώρηση .
7.-Αποδοχή πρακτικού της επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων για την επιβολή εισφοράς σε χρήμα σύμφωνα με το Π.Δ.5/86 για τις περιοχές ''Αγία Μαρίνα Λούκου'',΄''Αγ.Αθανάσιος'',Γύαλα ή Ζαρλί'', ''Κανάκια''και τμήματος της πολεοδομικής ενότητας ''Πέρανη-Κύριζα-Δημήτρανη''
8.-Έγκριση υψομετρικών μελετών και διαγραμμάτων απορροής υδάτων
9.-  Έγκριση μελέτης και καθορισμός  τρόπου δημοπράτησης  της εργασίας  «Τεχνική  υποστήριξη  για την μετάπτωση  των δεδομένων  του αρχείου των επιδοματούχων  στο σύστημα  προνοιακών  επιδομάτων» .
10.-  Έγκριση  για την διενέργεια  λογισμικού  εφαρμογών , λογισμικού συστήματος , λογισμικού ασφαλείας  , αδειών  ανανέωσης  χρήσης  και εφαρμογής  για  υποστήριξη βιβλίων εσόδων – εξόδων  Β΄κατηγορίας.
11.-  Έγκριση προμήθειας  Φωτοτυπικών  και Φωτοαντιγραφικών  Μηχανημάτων  FAX – Καταμετρητή  χρημάτων
Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/4/13 14:25

    Ντροπή το πρώτο θέμα η όλο το νησί η κανείς .....Δήμαρχε μην κοιτάς μόνο τα κοληταρια σου όλο νησί χρειάζεται αλλαγή .....πρόσεχε ανοίγεις μέτωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/13 14:26

    Ρε παιδιά αυτό ειναι του μπουνταλη η του χατζοβουλου???? Γιατί τόση κάψα μόνο για την ουτοποιια????και τα αλλά μαγαζιά έχουμε προβλήματα δήμαρχε το νου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.