Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Ιουλ 2010

Εγκαταλελειμμένα εδώ και μήνες και φορτωμένα σκουπίδια ??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ


Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο ίδιος ο δήμος (δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις) εδώ και μήνες έχει εγκαταλείψει στον ΒΔ τομέα στις «εγκαταστάσεις του» απορριμματοφόρο με βλάβη (προφανώς σοβαρή) φορτωμένο με τα οικιακά μας απορρίμματα.
Καθώς αντιλαμβάνεσθε η χολέρα θα πηγαίνει σύννεφο. Α! ναι τώρα θυμάμαι, ο κανονισμός καθαριότητος φταίει που δεν ψηφίστηκε από την κακόβουλη αντιπολίτευση για να βάλει τα πράγματα σε τάξη…..
Ευτυχώς, πέντε και τούτος μείνανε κι άντε γεια, γιατί ντροπή τελικά δεν υπάρχει, γιατί αν υπήρχε θα ‘χε βρεθεί λύση να ξεφορτωθούν τα απορρίμματα και μετά να το εγκαταλείψουν. Όποιος δεν πιστεύει και την φωτογραφία ας κάνει μια βόλτα από τον ΒΔ τομέα προς Βασιλικά να το δει ο ίδιος και να διαπιστώσει υπευθυνότητα αντιδημάρχων για να μην τα ρίχνουμε κι όλα στον δήμαρχο!!!! Είπαμε 5 και τούτος!!!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/7/10 10:41

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΙΣΘΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/10 12:23

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΚΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ;;; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/7/10 13:04

    σοφρα πρεπει να εισαι μακραν ο πιο αποτυχημενος δημαρχος οχι μονο της σαλαμινας αλλα και ολη της ελλαδας και εχεις ακομα το θρασσος να ζητας την ψηφο του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/7/10 16:09

    Ο Δήμος Σαλαμίνας εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί παράνομο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στη θέση ΓΟΥΒΑ - ΜΠΑΤΣΙ της Σαλαμίνας, που μετέτρεψε τα τελευταία χρόνια σε χωματερή, χωρίς να διαθέτει τις σχετικές άδειες. Αποτέλεσμα ήταν να υποβαθμισθεί το περιβάλλον της περιοχής αυτής και να κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων και ολόκληρη η θαλάσσια περιοχή του Θριασίου. Τους τελευταίους μήνες η χωματερή αυτή είναι η μοναδική που δέχεται τα απορρίμματα του Νησιού. Οι ιδιοκτήτες της περιοχής, με την υποστήριξη περιβαλλοντικών οργανώσεων, κατόρθωσαν να πείσουν τον γνωστό Δικηγόρο Αθηνών και Πανεπιστημιακό κ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, που ειδικεύεται στο περιβαλλοντικό δίκαιο, για να προσφύγει με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΣΜΑ και της χωματερής. Το Πρωτοδικείο Πειραιά με την πρωτοπόρα αυτή απόφασή του αποφάσισε να διακοπεί άμεσα η λειτουργία του ΣΜΑ και της χωματερής. Πρόκειται για την πρώτη απόφαση που διατάσσει το άμεσο κλείσιμο χωματερής και δημιουργεί δεδικασμένο για ανάλογες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα! Από εδώ και πέρα, ο Δήμος Σαλαμίνας πρέπει να βρει άμεσα άλλον τρόπο διάθεσης των σκουπιδιών, που να είναι νόμιμος και να μην προσβάλλει τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Είναι θέμα του Δήμου που θα πάνε αύριο το πρωί τα σκουπίδια! Συγχαρητήρια στον άξιο και γενναίο αυτόν δικαστή και στον άξιο αυτό και ικανό Δικηγόρο που τιμά την επιστήμη του! Τους ευχαριστούμε!

    Για την Ένωσης Οικολογικών Οργανώσεων Πειραιά
    Μανώλης Δούρβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.